WoWCenter.pl

Uwaga na E-maila

wysłany:
Dostałem dzisiaj e-maila od "blizzarda" abym używając linka zalogował się na battle.necie, a dostałem go na 2 maile które nie sa tam zarejstrowane. Adres tego miala to"Blizzard Entertainment <Blizzard" <"Entertainment>"> (tak mam napisane obok Od). Więc chcę ostrzec forumowiczów abyście nie dali się nabrać.

Oto treśc tego maila :
world of warcraft: Cataclysm Beta Test Invitation!
Get those opt-ins ready for the World of Warcraft: Cataclysm closed beta! The sundering of Azeroth is nigh, and you don’t want to be left out in the cold of Northrend when you could be enjoying the sun-drenched beaches on the goblin isle of Kezan. To ensure you’re opted-in and eligible as a potential candidate, you’ll need a World of Warcraft license attached to your Battle.net account, have your current system specifications uploaded to the Battle.net Beta Profile Settings page, and have expressed interest through the franchise-specific check boxes.
Get the Installer - Log in to your Battle.net account:
LINK <---(nie wchodzić tam)

** IMPORTANT ** To avoid graphical bugs and other technical issues, please ensure your video card drivers are up-to-date.
Enjoy the game!
?2010 Blizzard Entertainment, Inc.

Traktujcie to poważnie gdyż możecie stracić konto na battle.necie i wowie!!!
Szamanizm to sposób na życie, a w życiu liczy się tylko PIWO!
http://zetbit.com/sig/0/718.jpg
Headshot with Killshot!
http://zetbit.com/sig/0/717.jpg
Profil Wyślij Prywatną Wiadomość Wyślij Email
wysłany:
Dobrze, że ostrzegasz.
Może trzeba to zgłosić do blizzarda - oni się już pewnie tym zajmą...
Ludzie to są jednak podli...
Profil Wyślij Prywatną Wiadomość Wyślij Email
wysłany:
Usuń tego linka bo ktoś kliknie przypadkiem i sobie załatwi konto zhakowane.
Profil Wyślij Prywatną Wiadomość Wyślij Email
wysłany:
Nie sądze, że ludzie się tam zalogują. Tam przecież jest napisane
Log in to your Battle.net account
(Zaloguj się na swoje Battle.netowe konto) a sam link raczej nie skradnie danych no chyba że jakiś trojan też wskoczy do komputera.
Szamanizm to sposób na życie, a w życiu liczy się tylko PIWO!
http://zetbit.com/sig/0/718.jpg
Headshot with Killshot!
http://zetbit.com/sig/0/717.jpg
Profil Wyślij Prywatną Wiadomość Wyślij Email
 
wysłany:
Nie chciałbym być w skórze tych kolesi co to wymyślili jak ich Blizz dorwie :)
Profil Wyślij Prywatną Wiadomość Wyślij Email
wysłany:
eee...

Spróbowałem wejść na ten link, kiedy go tutaj zobaczyłem:
Zgłoszony przypadek oszustwa!

Witryna LINK została zgłoszona jako przypadek oszustwa i została zablokowana zgodnie z ustawieniami bezpieczeństwa.

Witryna oszusta może podawać się za zaufane źródło, celem tego ataku jest zwykle wyłudzenie danych osobowych i finansowych.

Wprowadzanie jakichkolwiek informacji osobistych na tej stronie może skutkować kradzieżą tożsamości lub inną malwersacją.

Firefox <3
http://www.zetbit.com/sig-1671514.jpg

"Quidquiad latine dictum sit, altum videtur. "
(Co kolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze )
---For the Alliance---
Profil Wyślij Prywatną Wiadomość Wyślij Email Gadu-Gadu: 13635459 Strona WWW
wysłany:
Ja mam operę i ostrzegła mnie aby nie otwierać tej strony gdyż jest na czrnej liście. Niewiadomo jednak jak z innymi przeglądarkami. Możliwe jednak że ta strona jest już zgłoszoszona jako oszustwo przez Blizza (jeśli tak to blizz jest szybki BRAWO )
Szamanizm to sposób na życie, a w życiu liczy się tylko PIWO!
http://zetbit.com/sig/0/718.jpg
Headshot with Killshot!
http://zetbit.com/sig/0/717.jpg
Profil Wyślij Prywatną Wiadomość Wyślij Email
 
  Eleeist
wysłany:
Ludzie, chill. Ja na swoim koncie Gmailowym w folderze SPAM codziennie znajduję takich 5-8.
Profil Wyślij Prywatną Wiadomość Wyślij Email